Tratament - Medico Top
16650
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-16650,bridge-core-1.0.5,cookies-not-set,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-child-theme-ver-1.0,qode-theme-ver-18.1,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.0.2,vc_responsive

Tratament

Tratament inainte si dupa interventia chirurgicala

Tratament inainte si dupa interventia

A face fata unei interventii chirurgicale, pentru unii dintre noi poate reprezenta o experienta nu tocmai placuta, plina de intrebari, indoieli si incertitudini, insa este bine de stiut ca atunci cand ne pregatim mental si fizic pentru aceasta, complicatiile si durerile sunt mai putine iar recuperarea este mai rapida si mai usoara.
Pacientul care urmeaza sa sufere o interventie chirurgicala, trebuie sa fie intotdeauna informat de catre medic in legatura cu procedurile interventiei, in ce consta recuperea postoperatorie, iar rezultatele pozitive ale acesteia nu vor intarzia sa apara.
La noi, fiecare dintre persoanele vizate, vor primi dreptul de a beneficia de servicii de informare si consulatanta in legatura cu afectiunile de care acestia sufera, dar si de tratamentul adecvat de dinainte si dupa interventia chirurgicala.
Tratamentul de dinaintea interventiei de obicei este unul medicamentuos, ce difera la fiecare pacient in functie de afectiunea acestuia, in cazul durerilor se vor administra calmante antiinflamatorii, iar pentru prevenirea unei infectii se vor administra antibiotice, de regula atunci cand este necesar.
In urma oricarei tip de interventie chirurgicala, se va institui un program de recuperare postoperatorie bazat in general pe kinetoterapie, fizioterapie sau masaj. Cazurile in care recuperarea este obligatorie, sunt acelea unde s-au produs fracturi, luxatii, contuzii survenite prin lovire sau cadere sau compresiuni pe anumiti nervi ce au necesitat o intervenie chirurgicala.
Principalele beneficii ale unui tratament postoperator stabilit de catre medic consta in ameliorarea si disparitia durerilor la mobilizare, imbunatatirea tonusului si a fortei musculare, prevenirea si combaterea edemelor si a tumefierilor articulare, toate acestea ducand la reluarea activitatilor cotidiene de catre pacient.
Durata unei recuperari complete ale unui ligament rupt sau a oricarei afectiune de natura ortopedica, este diferita in functie de fortele fizice la care acesta a fost supus in mod fiziologic.
De asemenea varsta poate fi fara indoiala un factor ce poate influenta durata de vindecare a zonelor afectate.

Servicii online de consultanta pentru pacientii cu afectiuni ortopedice

Servicii online de consultanta pentru pacientii

Atunci cand ati ajuns sa credeti ca nimeni nu are timp suficient sa va asculte sau drumurile la medici sunt imposibil de realizat datorita problemelor ortopedice pe care le intampinati, cand nu mai aveti suficienta putere de asteptare pe holurile spitalelor sau cabinetelor medicale sau daca nu aveti timp sa cautati solutii pentru problemele dumneavoastra, noi oferim servicii online, fara obligativitatea deplasarii de catre pacientii cu afectiuni ortopedice.
Va readucem increderea ca exista oameni carora le pasa de dumneavoastra si care respecta cu adevarat nevoile si dorintele fiecaruia.

Pentru mai multe detalii despre acest tip de afectiuni

Costul pentru apel este de 1 euro/minut (pret fara TVA)

Numerotatie valabila in retelele Vodafone Orange Telekom Romania