Despre noi - Medico Top
16656
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-16656,bridge-core-1.0.5,cookies-not-set,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-child-theme-ver-1.0,qode-theme-ver-18.1,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.0.2,vc_responsive

Despre noi

Cu ce va putem ajuta?

Alaturi de dumneavostra cu inima si gandul

Echipa MedicoTop va pune la dispozitie servicii online prin care orice pacient va beneficia de consultanta, si ne vom ocupa indeaproape de analiza datelor furnizate de catre dumneavoastra.
Ne-am dezvoltat serviciile pentru ca vrem ca persoanele ce sufera de afectiuni ortopedice sa aibe parte de cele mai bune tratamente, iar obiectivul nostru principal este de a crea pacientului o stare de bine bazata pe o informare corecta si detaliata a etapelor ce urmeaza a fi efectuate.
Va oferim consultanta in orice moment, si veti avea posibilitatea de a intra in contact online si telefonic direct cu medicul.
MedicoTop reda increderea pacientilor si le ofera acestora sprijinul necesar in reluarea activitatilor cotidiene.

Oameni mai sanatosi0%

Clienti multumiti0%

Suport in perioada de recuperare0%

Leziuni

Printre cele mai frecvente leziuni ale genunchiului se enumera leziunile de menisc, ce pot aparea atat persoanelor varstnice cat si celor ce de regula practica sport de contact, dar si in restul cazurilor nefiind vorba de vreun contact fizic.

Instabilitatea rotulei

Rotula mai poarta denumirea si de patela, si reprezinta unul dintre cele trei oase ce alcatuiesc articulatia genunchiului, iar acestea sunt acoperite de cartilaj in zonele in care suprafetele lor vin in contact.

Luxatii

Luxatia umarului reprezinta un traumatism destul de sever si foarte des intalnit, aceasta afectiune produce rupturi ale ligamentelor si dislocari ale capetelor osoase cu pierdere a contactului total sau partial a structurilor osoase aflate in regiunea scapulo-humerala.

Ruptura tendoanelor

Atunci cand actiunea de ridicare a bratului deasupra capului este repetitiva sunt cauzate leziuni ale tendonului, acesta incepe sa se inflameze, iar in cele din urma cauzeaza durere, tumefactie si rigiditate.

Ligamentoplastie

Persoanele care sunt afectate de ruptura unor ligamente nu isi mai pot desfasura activitatile obisnuite cu usurinta, iar riscul de aparitie a anumitor afectiuni precum gonartroza, este crescut in cazul in care aceste rupturi nu sunt tratate.

Refacerea ligamentului

Datorita faptului ca acesta are un rol foarte important in sustinerea articulatiei genunchiului, acesta este de asemenea cel mai expus accidentarilor. Leziunile ligamentelor poarta denumirea de entorse si prezinta diferite grade de periculozitate.

Hallux Valgus

Termenul de hallux valgus poarta de asemenea denumirea de monturi, acestea fiind reprezentate de o proeminenta sub piele a primului metatarsian. In timp aceasta anomalie determina deplasarea degetului mare numit si haluce spre degetele vecine, pe care le impinge, provocand si deformarea acestora.

Tratament

La noi, fiecare dintre persoanele vizate, vor primi dreptul de a beneficia de servicii de informare si consulatanta in legatura cu afectiunile de care acestia sufera, dar si de tratamentul adecvat de dinainte si dupa interventia chirurgicala.

Consultanta servicii

Cand nu mai aveti suficienta putere de asteptare pe holurile spitalelor sau cabinetelor medicale sau daca nu aveti timp sa cautati solutii pentru problemele dumneavoastra, noi oferim servicii online, fara obligativitatea deplasarii de catre pacientii cu afectiuni ortopedice.